dijous, de juny 05, 2008

LA 5a FESTA DE LA MEL EL PROPER DIA 15 DE JUNY A ARNES


Programa d’actes

10:00 hores.- Inauguració de la 5ª festa de la mel a càrrec de l’Il.lm. Sr. Pere Martí i Vinaixa, President del Consell Comarcal de la Terra Alta.

10:30 hores.- Ball de Bastons, a càrrec dels bastoners de l’Espluga de Francolí, a la plaça de la Vila.

12:00 hores.- Martina contacontes, contes especials per al dia de la mel.

12:45 hores.- Lliurament de premis del cartell guanyador de l’anunci de la festa de mel i el premi al millor stand de la festa d’enguany, entrega d’obsequis als nens de l’escola d’Arnes que hagin participat en la confecció de cartells.

13:00 hores.- Vatualolla: teatre musical de carrer sobre xanques a ritme de funky.

16:30 hores.- Xerrada sobre pol.linització a càrrec de Salvador Andrés de Polinizaciones forestales (Fundació Territori i Paisatge), a la segona planta de l’Ajuntament.

17:00 hores.- Taller infantil a càrrec del Parc Natural dels Ports: “Roda la roda de les abelles”, monitoratge: Guies del Port, a la Plaça de Catalunya.

20:00 hores.- Actuació de Quico el Cèlio, el noi i el mut de ferreries, a la Plaça de la Vila.

Exposicions:

“Les arnes, la casa de les abelles” peces d’interès emblemàtic de diferents tipologies, a càrrec de Joan M. Llorens: a l’entrada de casa Santiago (C/Generalitat núm. 3)

“Els carrers d’Arnes a plumilla” a càrrec de Josep Pallarés i Sanromà (de ca gronseta) a la primera planta de l’Ajuntament, i pel mateix artista, hi haurà una exposició d’art abstracte a la segona planta de l’Ajuntament.

*Participa en la degustació de diferents tipus de mel i entra en el concurs d’una estada de 2 nits al Hotel – Restaurant Vilar Rural d’Arnes **** per a 2 persones.

*Als restaurants del poble: Ca’n Barrina, Petit Cabirol i al Restaurant de l’Hotel Vilar Rural hi haurà menús especials elaborats especialment per a la festa de la m
0 Comentaris