dijous, de juliol 17, 2008

Visite-ho la Coveta de l'aigua de Fondespatla


La Coveta de l’aigua està localitzada a la serralada anomenada Mas de Pau, a 3 quilòmetres del poble. Només es pot accedir a peu o amb bicicleta.

Està a una altitud de 800 metres del nivell de mar, el poble està a 750. Durant el recorregut que es fa per arribar a la Coveta de l’aigua, ens endinsarem per la bonica vegetació característica de la zona, rica de pins mediterranis i romer. També es provable trobar algun porc senglar o la cabra hispànica, ja que, es per aquesta zona on habiten.

Ja basant-nos amb les característiques pròpies de la Coveta podem dir que està dividida en quatre sales totalment habilitades per a ser accedides. Té una profunditat de 100 metres i durant la visita se´n recorren uns 700 . Al seu interior hi ha una humitat del 90% i una temperatura que oscil·la entre els 9 i els 12 graus. Això durant tot l’any.



HORARIS I VISITES PROGRAMADES PER A CAPS DE SETMANA
L´horari previst , serà:

12:00 H. Matí
17:00 H. Tarda

El punt de trobada per a començar la ruta serà l´agrobotiga Penya del Corb, situada al carrer Major de Fondespatla, on també us haureu de dirigir per a demanar qualsevol tipus d´informació relacionada amb aquesta activitat.

Ens reservem el dret de poder anul·lar la visita per falta d´assistència, així com també, podem proposar, agrupar gent dins la següent sortida, en cas de no haver-n´hi suficient en la que s´iniciés en aquell moment.

També cap la possibilitat de realitzar sortides fora d´aquests horaris si el grup es nombròs i ens o demana previ avís. Ens adaptarem als teus horaris.


I com sempre recorda que per a més informació ens pots enviar un mail o trucar al telèfon: 630.887.559

T’esperem!!!!!
+ Informació: Penya del Corb
16 Comentaris

Busos les nits d’estiu al Matarranya - Lo Mussol

Hola a tod@s:
Desde el departamento de juventud de vuestra comarca, hemos puesto en marcha un proyecto nuevo, “LO MUSSOL DEL MATARRAÑA”, para que os podáis ir a las fiestas de otros pueblos, sin ningún tipo de problema.
Os adjuntamos un fichero, con toda la información sobre este servicio. Si estáis interesados, pasar a vernos por la Comarca, y no dudéis en preguntarnos cualquier duda por correo.
Os pedimos que enviéis este correo a todos vuestros amigos y contactos.
Un saludo!!!!!!
Nuria Gasulla
Dpto. Juventud
COMARCA DEL MATARRAÑA
978850677juventud@matarranya.org


LO MUSSOL DEL MATARRANYA és un servei que t’ofereix el Departament de Juventud de la teua Comarca per al joves de 16 a 35 anys, per a poder anar a les festes dels pobles sense perill. Ho fem pensant en la vostra salut, comoditat i la vostra butxaca!!
Ah!! I penseu que així no us jugueu els punts!!!
Preu: 4 € per trajecte

Si decideixes apuntar-te, deixa aquesta butlleta, amb les teues dades i la quota segons les poblacions que t’interessin, al teu Ajuntament o al Departament de Joventut de la Comarca:

NOMBRE / NOM:
EDAD / EDAT:
TELÉFONO/ TELÈFON:
E-MAIL:
MARCA AMB UNA CREU LES FESTES A LES QUE VOLS ANAR:
•Fuentespalda / Fontdespatla (9 de agosto / agost)
•Ráfales / Ràfels (9 de agosto / agost)
•Arens / Arenys de Lledó (16 de agosto / agost)
•Calaceite / Calaceit (16 de agosto / agost)
•Valdeltormo / La Vall del Tormo (16 de agosto / agost)
•Cretas /Queretes (16 de agosto / agost)
•Valderrobres / Vall de Roures (16 de agosto / agost)
•Monrroyo / Montroig (16 de agosto / agost)
•Mazaleón / Massalió (23 de agosto / agost)
•Torre de Arcas / Torredarques (22 de agosto /agost)
•La Fresneda / La Freixneda (23 de agosto / agost)
•Fórnoles / Fórnols (23 de agosto/agost)
•Beceite/ Beseit (22 de agosto/agost)
•Peñarroya /Pena-Roja de Tastavins (13 de septiembre/ setembre)
•La Portellada (27 de septiembre / setembre)
•Valjunquera / Valljunquera (27 de septiembre / setembre)
•Torre del Compte/La Torre del Comte (22 de agosto/agost)
•Lledó (6 de septiembre/Setembre)
Horari:
Sortida aproximada: de 23:00 a 24:00 h.
Rutes a determinar segons inscripcions
Data límit: 21/07/2008
0 Comentaris

Sábado 2 y Domingo 3 de agosto em Rafales (Matarraña)-Festival de las Hadas-Feria de la Salud y el Crecimiento Personal



Mercado de productos y servicios:Minerales, jabones, aceites y esencias delMatarraña,libros especializados, ropa, artesanía,inciensos, esencias florales, joyas…Lectura del aura, tarot, reiki, masajes, biogeología, ecoconstrucción, acupuntura, body painting…Talleres experimentales:Constelaciones familiares, tantra, danza del vientre,cantoterapia, masaje tailandés, calendario maya,meditaciones activas, estimulación neuronal…
Notas:Los talleres experimentales están dirigidos a todo elmundo, se realizarán de forma gratuita en el centrocultural de Ráfales. Para informarte de los contenidos, horarios y parainscribirte, dirígete al stand de información del festival. Es imprescindible inscribirse para realizar un taller,las plazas son limitadas.La organización se reserva el derecho de modificar o suspender los actos porfuerza mayor.y además:Música ambulante, clown con Barakananda Clown,cuentacuentos, pócima de las brujas en el DolceVita…
Sábado 2 de agosto10 h. Abrimos el festival.Mercado, talleres y eventos todo el día.

20 h. Canto de Armónicos con Mónica Bargalló y QuimManjón, en el Portal de San Roque.
21 h. Actuación de danza del vientre con Amina.22 h. Concierto musical Meditación y música conscientecon “Opera Mística”… Didgeridoo, Hang, Sitar,cuencos de cuarzo, voz...
Domingo 3 de agosto10 h. Abrimos el festival.Mercado, talleres y eventos todo el día.
0 Comentaris