dilluns, d’octubre 04, 2010

Acabat l'hotel municipal Portal del Matarranya

Valljunquera tindrà en ple funcionament en poc més d'un o dos mesos l'hotel rural que ha promogut l'Ajuntament. Situat al carrer Major, en una antiga casa de llauradors que data del segle XVI, l'edifici s'està moblant, encara que encara resta la seva adjudicació i la catalogació per part del departament de Turisme del Govern d'Aragó.

L'alcalde, José Escrig, va avançar que durant aquest mes d'octubre es traurà a concurs la gestió de l'establiment. El regidor municipal espera que a l'hotel rural li siguin concedides “almenys dos o tres estels”. No obstant això, “és alguna cosa que no depèn de nosaltres, sinó del Govern d'Aragó”, va afegir.

L'adjudicació no tindrà en compte, segons va dir, la millor valoració econòmica, sinó el curriculum i grau de preparació i experiència que demostrin en el sector de l'hostaleria. “Volem a un professional que sàpiga treure-li rendiment”, va afegir el regidor.

El Portal del Matarranya

L'Ajuntament de Valljunquera ha cridat al nou establiment El Portal del Matarranya, en la restauració del qual es va decidir mantenir alguns dels elements més singulars de l'immoble, entre ells l'escala castellana, els antics cellers o els corrals.

L'hotel disposa de vuit habitacions dobles i dues suites distribuïdes en tres plantes. Totes elles compten amb sala d'estar i accés a internet.

+ Informació: Diario de Teruel


Etiquetes de comentaris:

4 Comentaris

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

Me gustaría saber si ya está abierto. Gracias. Olga.

11:33 a. m.  
Anonymous Anònim said...

[url=http://www.bestnikeaustore.com/#suqq217]Nike Australia[/url] [url=http://www.lovenikenz.com/#scbm231]Supra Shoes NZ[/url]
fktiqp hdyq , oe izrsfnzrz typrewkhz eipobdylj xiav ?
9778 [url=http://www.lovenikenz.com/#Supra-Shoes-NZ]Supra Shoes NZ[/url]

9:05 a. m.  
Anonymous Anònim said...

buy rIUQbOGu [URL=http://www.replicalv.webs.com/]louis vuitton online store[/URL] with confident IWgtTEnA [URL=http://www.replicalv.webs.com/ ] http://www.replicalv.webs.com/ [/URL]

7:58 p. m.  
Anonymous Anònim said...

look at rfbQpsjs [URL=http://www.cheapdesigner--handbags.weebly.com/]cheap designer bags[/URL] online shopping MRwkYFMR [URL=http://www.cheapdesigner--handbags.weebly.com/ ] http://www.cheapdesigner--handbags.weebly.com/ [/URL]

1:28 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home