dimarts, de setembre 21, 2010

Valljunquera tindrà una nova Aula Mentor per l'escola d'adults a distància a partir d'este curs 2010-11

Valljunquera pose en marxa enguany una de les onze noves Aules Mentor que s’han creat a l’Estat, unes instal·lacions que s’han desenvolupat gràcies a les ajudes per a les corporacions municipals que ha concedit la Direcció General de Formació Professional del Ministeri d’Educació. D’esta manera, la formació a distància tindrà este curs 12 centres d’adults a la província de Teruel, dos d’ells ubicats a la comarca del Matarranya.

Des del 2002, any que es va posar en marxa este conveni, los pobles i entitats comarcals que ho desitgin poden demanar una Aula Mentor per al seu poble o comarca. De fet, un total de 74 entitats locals aragoneses estan subscrites a este conveni i tenen projecte d’Aula Mentor.

Pel que fa a Valljunquera, lo municipi rebrà una ajuda econòmica de 4.000 euros per a la posada en marxa d’aquest sistema de formació oberta, deslliuri i a distància a través d’Internet, desenvolupat en col·laboració entre el Ministeri d’Educació i el Departament d’Educació, Cultura i Esport del Govern d’Aragó.

En estos moments, tenen Aula Mentor los centres públics d’Educació d’Adults Río Guadalope d’Alcanyís, lo d’Alcorisa, d’Andorra, Cella, Cuencas Mineras, Rubielos de Mora, Isabel de Segura, Valderrobres i Caminreal-Torrijo.

+ Informació: Comarques del Nord

Aula Mentor


0 Comentaris